Philip Degroote - Orthodontist

Philip behaalde in 2004 zijn diploma tandarts aan de KULeuven. De specialisatie opleiding voor orthodontie volgde hij aan de University of Pennsylvania.

Na zijn studies werkte hij samen met zijn ouders die ook beiden orthodontist zijn - Colette Mignon en Carl Degroote. In 2014 nam hij de praktijk van zijn mama over. Deze praktijk was toen nog gevestigd op de Gildelaan in Herentals. In 2022 verhuisde Philip de praktijk naar het Mie Broosplein.

Sinds 2023 is Philip gecertificeerd voor SPARK-Aligners.

Laure Vansant - Orthodontist

Laure behaalde in 2014 haar diploma tandarts aan de KULeuven.

Daarna studeerde ze verder in Leuven voor "Specialist in de Orthodontie". Dit diploma behaalde ze in 2018. Sindsdien werkt ze in bij Orthodontie Degroote.

Sinds 2023 is Laure gecertificeerd voor SPARK-Aligners

Suzanne Verschraegen - Orthodontist

Suzanne behaalde in 2015 haar diploma tandarts aan de KULeuven.

Daarna studeerde ze verder in Leuven voor "Specialist in de Orthodontie". Zij werkt sinds 2020 bij Orthodontie Degroote.

In 2023 is Suzanne gecertificeerd voor SPARK-aligners.

Julie Decreus - Orthodontist

Julie behaalde in 2019 haar diploma tandarts aan de KULeuven.

Daarna studeerde ze verder in Leuven voor "Specialist in de Orthodontie". Zij werkt sinds 2023 bij Orthodontie Degroote.

In 2023 is Julie gecertificeerd voor SPARK-aligners.

Het assistententeam

Annelien, Judit, Alyssa en Cynthia begeleiden je mee tijdens je behandeling en staan klaar voor al je vragen. Dankzij hun ondersteuning kunnen we nog beter voor je zorgen en je de beste resultaten geven.